Häljen

lördagskvällen va jag hos isa me några tjejjer och chilla. Söndagen var jag till vasa med familjen och shoppa å hälsa åå fammo och faffa. Sen på kvällen var jag med Ron. Idag stäg vi upp och åkte till vasa me pappa, var bara en liten stund å när vi kom hem beställde vi pizza och kolla film.
åt suchi i lördags åkså



Fredag

Åkte till vasa med elin, lilli, isa och frida igår vandra runt en hel del och åt midda på taihouse. Köpte hem 2 blusar och träningsbyxor. Åkte till R på kvällen och var med honom, vi for sen till mig och kolla sällskapsresan me mamma och pappa. 

vasa

igår när ron åkte hem gick ja ut å gå me syrran å mamma,ducha åså kom frida lilli å isa ti mej. kom bara fler och fler å ti sist åkte vi ti lillig å drack glögg å kolla film. Nu sitter jag på busstation och väntar att andra kmr så åker vi på shopping ti vasa :)



Juldagen

vi vakna, jag städa lite och sen gjord vi oss klara och åkte till rons fammo och faffa på ännu mera mat. åkte sen till R och vars där tills ja åkte till felle med lillik, isa, simona och frida. Kolla film och chilla. sen åkte ron och jag tillbaka till mig och kolla film och sen såv. 


julafton

idag vaknade vi 11 och kolla julpogram och fixa oss före vi åkte till mommo och moffa med min släkten och åt massa julmat och senare öppnade julklappar. Efter att vi varit där åkte vi med Rons släkt. Till honom sen och tillsist till mig och såver här. 

uppesittarkväll

ha vari me R enda sedan igår på dagen. Nu på dan ha vi varit till halpin och k-hallen, gjorde sen maten. Ikväll ha vi haft massa mys me familjen, varit till k-stad å kolla julpynt, äti massa god mat och spelat spel. Riktit mys kväll! 


lördagen

igår va jag bara hemma hela dagen med ron och på kvällen kom först frida och kika ti mejj och sen felle och lilli. Börja med mys kväll men blev fö sugna att åka på fest till vargholmen så åkte dit och hade en bra kväll me massa folk, kom hem 3 och somna bums. 
stäg upp 12 och nu e jag hos R. 
åt middag före tjejjena kom me några gäster


petalax

fredagen var en kort och mysig skoldag med myskläder och onyttigheter. R kom ti mejj, och sen frida före vi 2 åkte till töjby på förfest med massa andra, åkte sen till petalax. Hade kul kväll :D 
blev inte dedär ja tog på mej men xD


Torsdag

igår va jag med ron och sörhannus var också över en stund. Skoldagen idag va lätt och kort och när vi sluta kom amanda.s hit och chilla me mejj :)


3 dagar före jullåv

åt massa ost och pepparkakor igår me ron och hans mamma och då kolla vi oth. åkte sen till mig och var här. 
Idag på de tre håltimmarna låg jag bara och kolla oth hos ron. ikväll ha ja varit ett varv till m&m och till halpahalli. nu ligger jag å kollar tv me mamma. Gonatt iför väg 😘
spela memori i skolan idag


lite om senaste dagarna

Lördagen var jag me R typ hela dagen tills han for och frida&amanda.s kom hit. var här en stund före vi spendera resten av kvällen med ett helt gäng hos forström. 
igår åkte jag till R när jag vakna och åkte kl. 2 till lappställa och åt me hans familj. Åkte sen tillbaka till honom och var där hela kvällen tills vi åkte till mig och såva.
Idag va jobbi skoldag och nu aka jag snart till R.

 

Fredag!

När jag kom från Ron igår kom isa och elin hit och vi började göra iårdning lite för kvällen före de andra droppade in en efter en. tillsist var de bara simona och kika kvar, och vi hade en liten överakming för simona nä hon kom för hon har nyss fyllt, prata massa in på natten och var helt slut när alla 11 hade åkt så gick å såv med det samma! 
2 från igår.

senaste dagarna

igår va det lätt skoldag skrev bara prov och hade julmiddag. När ja sluta gick ja till R med sörhannus och chilla. När hon åkte så åt vi och sen bakade pepparkakor. Åkte till mig senare kolla oth och såv. 
Idag ha vi haft två luciauppträdande och sen pickade vi varandra och massa annat. Nu e jag hos ron.

9 dagar till jullåv!

Igårkväll var jag med R och idag ha vi haft jobbig dag, när ja sluta åkte jag på lite ärenden me papp och sen Kom R till mig och vi åkte till M&M på kaffe me mamma. Har prov imorgon så försöker läsa lite nu men skulle hälst såva fö e dödstrött! 

Tisdag

igår va jag hemma efter skolan och läste lite prov före jag åkte till Ron. Amanda.s kom också över en stund me oss. Senare åkte vi till mig och såva. Nu har vi en timme till åså ska ja gå över till R och läsa lite och sen tillbaka till skolan klockan 1 å ha resten av dagen. 

myys

igår va jag hemma me familjen typ tills ron kom hit. Senare åkte vi till honom och sören kom över tills vi åkte till Amanda w alla 3. trevligt hade vi det! 12 tiden gick jag å R hem till mig och kolla oth och sen såva. Idag ha vi måssar på överallt, ha just varit och handlat och ska göra pepparkakshus 👍
en från igår

vasa

Hade bara 3 timmar iskolan igår, och sen efteråt for ja till vasa med några typer. sörhannus och gick och shoppa  mest men elin och thang hängde åkså på senare. När A och jag kom hem till mig kom åkså Amanda.w hit och vi bara chilla, åt godis å kolla film. Myysit! 


onsdag

Idag hade vi 3 finska och sen efter maten kolla vi en långfilm om hitle å kriget, tyckte de va jätte sorligt :( Ron kom sen till mig och vi åkte till mommo och moffa med min familj och nu blir de bobde söker fru! 
❤️

sommar❤️

Måndagen var det som vanligt skola och sen va jag me R resten av dagen.
Idag hade jag som vanligt 3 timmar ledigt mitt på dagen och då va jag hos ron och me sörhannus, gjorde ägg å bacon xD sluta 4 och dä åkte jag med vanessa och deima till Amanda. Senare kom åkså elin, kika och felle för vi skulle filma något till skolan. Åkte sen på pizza med några av dem + lilli och isa. Resten av kvällen ha jag varit me Amanda. 
saknar sommaren❤️

Hello december

Efter 2års kalaset kom sörhannus till ron och sen gick vi över till henne när manni kom. A och jag följde manni till busstation och senare åkte vi till y-mark till yrjans. Kom folk dit och vi åkte vidare senare där de var ganska mycket folk.
idag ha jag bara varit med ron sen jag vakna, har både hunnit varit där och här, amanda.w kom åkså och hälsa på en sväng. Ska såva här.
två sötisar från igår 
gjorde julstjärnor ikväll åkså