Lång skoldag

Igår blev det att vara bara hemma och hos R tills vi åkte på kalas å åt godsaker. Vi åkte sen tillbaka hit och såv. Idag kändest det som att skolan var en evigheter och när de sluta åkte jag hit me R. Nu såver han och jag passar på att blogga. Sen ikväll åker jag på motionspass till söff.
deimas från i lördags.

dålig uppdatering.

Torsdags var jag med till R och sen till Elin då hon kom hem från björkö med isa och färgade hennes utväxt och senare kom simona och vi gick åt och gå lite och bara prata.
Fredags va jag I skolan till 11 och då for jag till Elin och sen till hennes gamla hus efter vespan och åkte och fixa den till mig och sen tillbaka till skolan. Haha innan vi fick de gjort trodde jag att ja sku pissa ner mig flera gånger xD När ja sluta skolan åkte jag också till Elin med några killar, chilla lite tills jag å E åkte till mig och väntade på dom andra tjejjerna före vi skulle börja göra middagen, den blev jätte god och efteråt spela vi päreläbarin, hahaha. Senare in på natten var de bara simona och Elin kvar här och då kom några besökare hit som vi satt och prata med.
Lördag:På lördags morgonen åkte jag till vasa med Elin och vi shoppa lite och sånt chill. När ja kom hem fixa jag mig snabbt och åkte till Elin före vi åkte till lillik på förfest med 12 andra, hade super kul! Fagerö var nog helt bra också.
Nu är de söndag och jag har just vaknat och R är här. Puss på er alla!
 
4 från häljen.

Senaste dagarna

I tisdags efter kalaset åkte vi hit, vi fick det aldrig såvit så blev inte många timmar såvit den natten.
 Igår va det först skola som vanligt sen efteråt kom Amanda hit och vi satt bara å prata och åt. Sen åkte jag och hade barnjompa, isa var borta så amanda kom med istället. När det sluta träna jag lite och sen kom R hit. Vi kolla lite sex and the city och sen somna.
Idag när vi sluta åkte jag och Amanda och handlade och sen for jag hem.
En av våra hundra middagar (Y) Kommer åkså ha en nu imorgon men denna gång hos mig, kommer säkert att bli bra!

Hos Ron

Igårkväll for jag till Y-mark på länk och till moster på besök.
Idag hade vi skolan till 4 men två håltimmar som tur var. Då åkte jag hem fram och tillbaka och nu är jag hos ron och har just ätit. Han är i duchen så passar på och bloggar. Vi åker efteråt på 5års kalas.
MIna finer vänner för mer än ett år sen ( jo jag vet att minen min är inte den finaste xD)

20 dagar kvar!

Igår mot kvällen åkte jag och R till eepee där ja träffa upp manni och prata massa och sen gick vi alla tre till Amanda.s och kolla på katten tills jag och R åkte till hans syster och åt pizza och sen till mig och kolla film.
Idag ha jag haft jobbi skoldag och nu är jag hemma och kollar runt på datorn.
Som ni kanske inte visste så åker jag på kryssning efter 20 dagar! Båten åker vid spanien, italien och frankrike. Den stannar då i alla länderna och man har möjlighet att vara hela dagar på det stället. Det finns precis allt på båten. Är så grymt taggad!

Min hälj!

I fredags åkte jag till Elin där Simona var. Efter en stund kom åkså A, A, L och P di och vi åkte till Elins gamla hus en stund och sen ut och köra. Senare in på natten åkte jag till Elin tillbaka med vani och deima och titta tv och åt citygrillmat. Jag såv också hos Elin och blev inte många timmar såvda. På morgonen var R också dit ett varv före vi fixa oss och åkte iväg till Vasa med Simona. Shoppa lite gran och sen tillbaka hem. Ron kom hit när jag kom hem och vi var bara hemma och sen ett varv till Ymark tills vi for hit och såv. Är fortfarande me honom och har allmän lat söndag.
mina två sötisar från i fredags

...

Igår fick ja såva lite längre och sen på studiebesök till missbrukarvården. tillbaka till skolan och var där till 3. Åkte hem och va me R och sen till Elin dit frida och simona kom en stund senare. Åkte på fotbollsmatch med ett gäng och sen till E tillbaka och bara chilla.
Idag ha ja haft kort skoldag och nu är jag hemma, ska väl till Elin lite senare iallafall annars vet jag inte riktit va som händer ikväll.
linnea.k:s bild.

matte prov

Börja med 2 gymnastik imårse fram till 9 och då for jag hem och ducha, laga mat och kollade igenom matte en sista gång före jag åkte och skrev provet till skolan. Gick inte så bra.. och är hemma tillbaka nu och bara måssar i sängen :)

Kort skoldag

Igår va det bara chill hemma med den bästaste och idag har jag haft skola från halv 8 till halv 11! Så tiden efter skolan har gått ut på att va ut och springa, läsa matte, träna och äta haha. Nu sitter jag hos R och får se vad som händer ikväll.
Vanesas bilder från lördagen.

19.9

Lördagskvällen åkte jag först till lilli med Elin, Anton, Ossi, Elias senare kom vanesa, Deima, Jonas och Ron dit också. Hade det helt najs men tidigt åkte jag och R hit och såv här. Söndagen slappa jag bara hrmma med R och sen på kvällen åkte jag på en kusins kalas. Men fick tråkigt tidigt och åkte hem och R och jag somna tidigt, så har fått såv ut ordentligt inatt och hafet en ganska trög skoldag idag. nu ligger jag bara och läser bloggar och väntar på R.
en bild från förra häljen.

överaskning till Amanda

Torsdagskvällen var jag först hos R och åt pizza och sen åkte jag med Elin och Simona, vi var blandannat och hjälpte Elin att föra över alla hennes kläder till nya lägenheten. Ron kom efter mig och vi åkte hit och såv. 
Fredagen hade jag också 2 timmar i skolan och sen hem tills Elin sluta å då åkte vi till lägenheten. Chilla där och fika xD Sen ett varv till henne före vi började fixa överaskningen till Amanda. Hade bokat bord på casa och hade massa ballonger och ljus, va shit myys! Var sen ut och körde lite före vi kom fram till att jag, kika, amanda och Elin åkte till en villa i nämpnäs. Var där en bra stund före ja åkte hem och R kom hit och såv här.
Idag har ja varit till kauhajoki med mamma och syster och handlat lite saker. Då jag kom hem kom Ron hit och vi åkte ut me några av hans kompisar och till sist till honom och åt arnoldsmunkar.
dehär fick ja då hem idag..

jag och telefoner...

Igår när jag sluta kom R hit och vi åkte och leta min telefon som jag lyckast tappa bort efter att jag fick en ny i fredags -.- Så ni kommer inte få tag på mig i några dar nu. Var till pjölax och hade barn jompa för 9 busungar som sprang runt som galningar, men var kul! Åkte efteråt till fotbollsplan med Simona och Elin och var där tills R kom efter mig och vi åkte hit. Såv också här.
Börja halv 10 i mårse och hade två timmar, ron såv medans så när jag kom hem satt han och åt frukost så åt och sen åkte vi 2 och Amanda till HVC för att interjuva hans mamma xD Nu väntar vi på pappa så ska vi väl till Expert tror ja.
hande nalete snyggan bildin xD

kort skoldag!

Blev så att vi åkte till honom igår istället. Tittade idol som vanligt och såv där. 9 i mårse åkte jag hem, for ut och springa, träna, gick i duchen och nu är jag klar och ska åka till ron ett varv före jag åker till Skolan och har 3 matte xD
 idag.

Tisdag

Igår efter skolan åkte jag med R hem och sen på kvällen åkte han ut och köra och medans var jag med Elin och Simona och chilla. När vi kom hem kolla vi idol.
Idag Har vi haft skoldag mellan halv8 och 4! Var till HVC i mårse på studiebesök och efter prova vi vårdarkläder som vi skulle beställa. Åkte till Eepee på matrasten och på kaffepausen som råkade vara 45 min va vi hem till Amanda och åt tårta, namnam. Nu kom Ron hit och vi skall bara va hemma ikväll tror jag :)

Grattis!

Ron och jag åkte ut och körde sen senare på kvällen, ett varv till hans fammo och faffa och till honom och såv här. Jag börjar i skolan först kvart före 12 idag så fick såva länge. 
Idag fyller min lilla bästaste sötnöt 16 år, grattis! <3
 

Sommaren 2013

I juni var det massa konfirmationsfirande, resa med klassen till Ireland, fagerö och mycket annat kul.
I juli var det tomatkarneval och som vanligt fagerö, grånne, åminne och sånt liknande. I veckorna var det jobb och fullt program hela tiden. han faktiskt vara både på min villa och på andras mkt.
I augusti var redrama till Grånne och så var det min födelsedag som blev firad. Skolan började och första häljen efter var det weekend festival, som var helt awesome! Konstensnatt i vasa och fagerö han också vara.
Har haft ett super sommarlov och skulle aldrig ha blivit såhär bra utan alla underbara människor som jag har spenderat sommaren med, ni betyder<3

igår.

Planerna blev lite ändrade så jag åkte med 10 andra tjejjer till Bisse på förfest istället. Hade sjukt kul där och tiden gick jätte snabbt. Alla förutom jag A och L åkte med taxi men vi åkte med Kika. Gick runt på parkeringen och tillsist in och dansa i disco. Va kul ända ti slutet på kvällen så jag och Amanda åkte hem. Var ett varv via övermark och gottböle före vi kom hem också, hah. Nu är jag me ron.
3 från igår.

Fagerö

För en stund sen kom vi hem från villan och nu passar jag på och bloggar medan R e ut och kör lite i näsby eller vart han nu for. När han kommer tillbaka ska vi väl gör något att äta och efteråt blir det väl att börja fixa mig för kvällen som komma att börja med att några tjejjer kommer hit och sen åker vi till fagerö.
sötungen nojus

Fredag

Ron fick lättviktarkortet idag så nu ikväll tog vi lättviktaren och åkte till hans villa i korsnäs. Sitter nu och kollar tv och sånt myys. Kommer stanna här tills imorgon.
bild från förra faggen blir säkert att åka dit imorgon åkså!
 

Ny blogg!

Nu tänker jag börja om från början och göra en helt ny blogg! Hoppas ni kommer gilla den.
Sähär annars idag så ha jag bara haft två timmar i skolan, och då skrev vi förhör och bytte blöjjor på dockar, haha. Sen jag kom hem har jag försökt få den här nya bloggen till något men jag får inte den riktit som jag vill men jag får leva med den såhär nu tills ja får något gjort åt den.