firat mamm

onsdag och torsdag va det praktik på dagarna och onsdagskvällen var de barnjompa, torsdagskvällen var ja på pizza med familjen och ron och sen hade vi främmande fö mamma fyllde år igår. Idag ha vi varit i skolan och planera yrkesprove. Är hos R nu och väntar på att han ska sluta. 

måndatisda

Måndagen var de praktik som vanligt och sen va jag me R tills ja åkte till Elin och städa moppebilen med isa å lilli. 
Idag ha jag varit till tandläkaren och sen på mässan i simhallen och pikka massa folk. Åkte till R efteråt och nu e ja hos elin me några tjejjer. 

.

var me R hela kvällen igår, hade åkså feber :( Är me honom fortfarande, nujust hos honom.
❤️

skola och fest

Torsdags va de praktik och på kvällen va jag hos ron. 
igår hade vi skoldag och ställde till tills öppet hus. Sen åkte jag hem och fixa mig fö vi hade överaskningsfest fö kika å lisa, var först bara vi 13 flickor och sen kom massa annat folk, var jätte kul kväll! men imorse behövde vi till skolan och sen va vi och städa till vargholmen. Nujust e jag me R.


måntisons

i måndags var jag sjuk och på kvällen va ja me R. Tisdag åkte jag till dagiset och nära sluta åkte jag till R och var där resten av kvällen. 
Idag efter dagiset åkte jag åkså till Ron och underhållit celina, ätit, kollat ph och nu är jag hemma och åker snart å hr barnjompa (y) 
lilla jag, kolla videor från när syster och jag va små i söndags, haha

sjuk

Både lördag och söndag ha jag legat hem och varit sjuk, men R ha varit här och tagi hand om mig 👍 

hälj

torsdag sluta jag åkså 20 för 5 och åkte då till Ron och var där resten av kcällen baka åkså med hans mamma. 
igår va först praktik och sen åkte jag hem och somna en stund. åkte till R en stund och sen till Frida me lilli och isa. Började känna mig sjukare hela tiden så åkte hem tidigt och legat i sängen sedan de. 

:)

sluta 20 före 5 idag, åkte hem och åt och sen vidare me barnen på barnjompa 👍 Ha vari me ron sedan de.
systeryster❤️

tisdag

andra praktiken avklarad och när ja sluta åkte jag och gjorde navelpercing med lilli och elin, skönt att ha de gjort nu vi va jätte närvösa före så hah. nu e ja hos ron och ska kolla gårdgens PH avsnitt.

13.1

lördagskvällen spenderades hos isa me massa folk å söndagen med ron, men va ut och körde en stund på kvällen åkså me Elin. Idag var första praktikdagen och den var helt najs, e hos ron nu och funderar om ja ska åka till gymmet eller så åker vi 2 till mig :)

Lördag

Var ti vasa på bio som var bra! Åkte sen till mig me alla tjejjerna och hade kul. När alla hadde åkte, for jag och elin ut och körde och kom väl ti ron där 1 och såv här. Är där ännu och kollar oth. 

believe movie

Vaknade just och skall åka till Ron nu, klockan tre åker jag till vasa me några tjejjer och kollar believe movie, kommer säkert bli najs! 👍

Paradise Hotel

igår skrev ja prov och gick sen till sörhannus och var där en stund tills ja gick till ron. Kolla PH typ både idag och igår och ha varit me honom sedan dess förutom en stund ikväll va jag ut och körde med Elin, nu e vi ho mej och kollar PH igen xD 
kokade just ägg och gjorde goda knäcke haha 

👍

va ut och körde en sväng med elin igår före jag och R åkte till mig och såv. Idag ha ja måsta varit till gymnasie en timme och annars ha ja läst finska prov och varit me R. Har sista provet i gymnasiet imorgon eftersom ja slutat kombi, känns skönt! 
sitter och kollar tv me mamma och papp nu. 

6.1

Fredagskvällen va jag och gymma med frida och felle och sen åkte jag till sörhannus och chilla tills vi 2 gick över till Ron och kolla en film. I lördags va jag me R och sen åkte ja till frida med lillik. Chilla där tills vi åkte till sörhannus och vänta på henne och åkte till olli där Amanda var. Hade helt najs kväll. Sörhannus kom å såv till mig och efter vi vaknat kom Ron dit och när amanda.s åkte kom Mommo å moffa på besök. R och jag hade mys me ost å kex på kvällen och har åkså varit med honom hela dagen idag.


fredag

I onsdags hade ron släktkalas då var jag här mest hela dagen och på kvällen va vi hos mej. Igår spenderade jag dagen med syster och R. Kvällen var ja me tjejjerna hos frida och åkte sen och såv till R, e där ännu å åker väl snart ti mej.


nyårsafton

Igår va jag bara hemma på dagrn och handla present och gjorde mig klar till kvällen. Åkte först till vanesa före vi åkte till töjby med massa folk och hade en riktigt rolig nyårsafton!