Häljen

fredagskvällen och lördagen var jag me Ron hela dan, gjorde suchi med rons mamma på dagen. lördagskvällen var de gymnastikfest som vi uppträde på med barnjompa gruppen. Gick helt bra, åkte ut med felle å kika efteråt och vi håksade efter många om och men att vi nog skulle åka till petalax. Kom hem sent så hann såva bara en liten stund furi jag åkte till jobbet 6. När jag sluta åkte jag och ron till JP på mat på vår ettårsdag. Var där resten av kvällen åkså. Har jobbat idag och ikväll är jag åkså hos ron och vi har just gjort och ätit muffinsar :D

Från JP



senaste dagarna

Lämnade in min telefon på service i Tisdags så därför har jag varit lite dålig på att blogga, eftersom ja alltid bloggar från telefon. Men iallafall tisda, onsdag, torsdag har jag jobbat om dagarna och har oftast åkt till eepee med amanda eller någon annan när jag slutat och varit med Ron på kvällarna. Onsdagskvällen barnjompa och idag börjar jag först klockan 3. Så är hemma idag och måssar på.
 

Ledig dag!

lördagskvällen börja jag här hos mej med Lisa och Amanda. Vi åkte sen till Ronnie, blev nog helt najs faktiskt. När ja kom hem 3 kom R hit och såv var väl vaken ännu halv 5 så blev inte så mkt såvt, var med honom hela dagen och nät han åkte gjorde jag suchi me mamma och sen åkte jag till Ron. 
Idag är jag ledig, och har nyss varit ut och gått/sprungit. 
passar på att sitta lite i solen 👍

fredagsmys

Torsdagen var ja med R hela dagen/ kvällen från och med han slutade. Igår när ja slutade åkte ja till solsidan med nåt folk var ut å körde hit och dit, elin jag abbe och anton åkte hit en stund före ja åkte till lillig och hade de mys. åkte hem vi 11 för har jobbat idag och ikväll blir de fest 👍


barnjompa

Slutade 3 igår och åkte redan halv 5 till pjelax fö isa och jag skulle planera ett helt gymnatikfest pogram. Hade efteråt barnjompa. när de slutade åkte vi 2 till mig och gjorde muffinsar och prata. Idag är jag ledig och har storstädat rummet och nått sånt. 

🍻

Lördagskvällen blev nog helt bra, men slutade lite tidigt änligt mig. I söndags var jag med Ron och me Elin å amanda på pizza, å sen ut å köra me Elin. Träna och lite sånt när jag vaknade, började jobba från 1-9 å sen va ja ut och gick lite med amanda. Idag sluta ja 3 och åkte till Ron. 

Färgat håret

Ska åka iväg till Amanda på förfest snart och sen bär det av till vargholmen, kmr säkert bli najs :D
Har färgat håret me mamma idag, vlev mycket mörkare

frukt

Igår slutade jag redan klockan 1, åkte hem i duschen och såv lite före ja åkte ut me Amanda en stund och efteråt åkte jag och ron till mig före ja åkte till felle me lilli x2 och Amanda. Åt gott och chilla. Jag och R såv här inatt och vi har bara slöat hela morgonen.


snart hälj!

I tisdags va ja ut me Elin en stund och sen åkte jag till R och var där reaten av kvällen. Igår jobba ja till 3 och åkte hem en stund före Elin kom hit och vi tvätta hennes bil före jag åkte och hade barnjompa. Efteråt kom amanda hit o h vi baka lite. Idag sluta ja också 3 och då åkte jag och amanda på första vespturen, iallafall för mig, Ron kommer snart hit 👍
från igår 🙊 

ny vecka

både månda och tisda har ja jobbat från 7-3 och igår va ja me ron hela kvällen och idag såv ja när ja kom hem och ska snart åka ut me Elin :) 


söndag

Idag steg ja upp 9 och gick ut å gå me mamma och efteråt åkte jag tillbaka me moppebilen till Elin var där en stund före vi åkte ut en stund. Var snabbt hem och for iväg till Ron, var där en stund före vi åkte på 4års kalas och sen hem och äta pizza före vi åkte till moffa på kalas. 

lördag

igår kväll efter firandet åkte jag och Amanda till mig och chilla, kolla lets dance å lite sånt. Steg opp 9 och gick ut å gå med mamma och var till halpin. Träffa även amanda en stund före ja åkte till Efraim 1 och jobba till 9, gjorde mig klar på 10 minuter åså åkte jag och Elin ner till en villa där de var folk, åkte 12 till Elin, åt lite och åkte till pjelax och är här ännu. 


Saknar skolan

Har varit ledig från praktiken både igår och idag. På dagen igår var jag ut och gick, styrketräna osv. 4 åkte jag till R och var där resten av kvällen tills amanda kom dit vi 9 tiden och vi gick hem. Idag har ja tränat, rensat lite i garderoben och skall åka till Ron idag också när han slutar. Klockan 6 ska vi till hans syster på kaffe och sen kanske ja hittar på något me tjejjerna.
Oj va ja saknar min klass och skolan nu! Fast de nog är kul me praktik, bara 5 veckor kvar så blir det att åka tillbaka till skolan :D
 

Börjat nästa praktik

I måndags börja jag första dagen med praktiken på Efraim, började 1 och sluta 9, var hem och åt och såva och så började jag nästa dag klockan 7. Sluta 3 och då åkte jag till R och var där med typ hela släkten och åt fastlagsbullar, var till halpin och lite annat. 7 åkte jag till gymmet med frida och amanda. Började också 7 idag och har just kommit hem. Har barnjompa ikväll så ska snart göra mat och göra mig klar och åka dit me barnen.
Ge mig sommar

👌

Fredagskvällen var jag bara hemma, mamma och jag gjorde suchi och senare kolla vi lets dance tills ron kom hit. Jag var jätte trött så somna snabbt. Var med Ron hela dagen igår, när han åkte gjorde ja mig klar och åkte ner till min villa me en massa friends, hade mycket skojj och Ron jag och Amanda kom väl hem typ 2 och då gjorde vi bacon och majs 👍  R är fortfarande här, och vi ska snart äta plättar, namii