Glada vappen!

Haft 3 dagars skolvecka denna vecka, jätte skönt! Vari me ron typ hela tiden i mellan skolan, men var också ut me Elin en sväng igårkväll. snart slutar denna skoldag och då åker jag till vasa me massa tjejjer för att fira vappen där ikväll/natt! 


vasa dag

Igår åkte jag först på kalas ti rons syster och sen till lilli.g på tjejmiddag, jätte mys! åkte senare in på kvällen till pjölax.  Ron och jag åkte hem ti mig och såv och steg opp tidigt, for me min familj till vasa först efter en vespa till lillasyster sen till fammo och faffa och till sist och shoppa lite.

solar 😁

Igår slutade vi 10 och amanda och jag åkte hit och gjorde någon skoluppgift vi skulle ha gjort, solade också typ hela dagen tills jag åkte till vasa med ron och hans familj och shoppa lite. Mesam vi kom hem var de konsär i simhallen så var dit och kolla. Jag och lilli.g gick till vanesa och var där och hade de mys me hon och deima. Såv hemma inatt och nu ligger jag och solar 👌😄


Tordag

Har såvd hos ron 2 nätter nu men igår va jag hem en stund och efter antibiotika för har nu öroninflammation 😔 Senare på kvällen var jag ut me Amanda också. Nu måssar vi iskolan

skolan

I måndags när ja kom från villan gick ja till Amanda där lilli jag Vanesa och Simona solade typ hela dagen och fot ut på kvällen. Var åkså till Ron. 
Idag var de skolan och efteråt åkte jag äntligen och hämtade tillbaka min IPhone 👍 Ron kom till mig och nu är vi hos honom.

söndag

igårkväll var vi först hos Elin typ 15 stycken och föra lite före vi åkte till Yttermark, jag och elin åkte efteråt till henne efter moppebilen åså sjussa jag henne till pjölax och sen åkte jag och ron och såv till mig. Har varit och hjläp elin att flytta lite idag och sen åkte jag och R ner till hans villa och vi har solat osv. nu ligger vi och kollar tv och ska va här tills imorgon :)



Björkö

Tisda, onsdag och torsdag var jag i skolan och om kvällarna med ron. I onsdags hade jag dragit på mig en fyrkylning sådär passlit till påsk -.- i torsdags när jag sluta åkte jag med elin på lite ärenden över allt i näsby före vi startade vår resa till björkö med moppebil. Hade kul resa dit stannade både i pörtom och på GW för att shoppa  lite. Kom till björkö typ 8 och då kom pisa och felicia dit och vi föra lite före vi åkte till ett annat ställe. Senare in på natten tog vi moppebilarna och for ti en båt till replot där de var typ fest. Vi såv alla 4 i elins hus och vi startade vår hemfärd ungefär 1 nästa dag. Var lång hemfärd men har ändå haft kul! Igårkväll var jag me ron och bara hade de mysit, eftersom ja försöker mista förskyldningen. 
Nu ska vi snart äta påskmiddag 😍

tillbaka till skolan

Idag var då skolan första gången sedan före julen. Kändes kul men endå jobbit, när ja sluta åkte jag hem och sola lite före jag åkte ut med amanda en stun, var också till frida och hälsa på. For till Ron och vi var just ut en stund och är nu tillbaka.
 
 

Denna vecka

Veckan har gott ut på att ja ha varit på praktik om dagarna och på kvällarna med Ron. Men torsdagskvällen hade vi tjejjmys och gjorde sushi hos felle. Fredags började ja 1 och sluta 9 och då åkte jag efteråt till lilli där vi tjejjer samlades och var hela kvällen. Åkte till Ron och såv efteråt. Var där tills han åkte och jobba och jag åkte till Elin med amanda. När hon åkte for jag, elin och anton till lite olika ställen både till mej och bröt oss in fö hade ingen nyckel -.- var också till lilli ett varv. På kvällen körde jag elins bil hela kvällen och slutade hos Frida före jag åkte efter ron och vi såv hos mig. Har varit med han hela dagen idag. Men har varit ett varv på dansshow med isa och amanda före jag åkte hit tillbaka. 
 

Sista praktik veckan

Var me Ron hela lördagskvällen och åkså söndagen. På kvällen åkte vi på kalas och efteråt åkte jag till isa me vespan och amanda ;) Chilla och kom väl hem vid 10. Idag har ja varit på praktiken och nu är jag hos ron och väntar han ska sluta.
 

Vargberget

Fredagen börja jag först 1 så före va ja ut och sprang, gjorde mat och nåt sånt. Medsamma ja sluta åkte jag till Ossi me amanda, vanesa och deima på lite förfest före vi åkte till vargberget. Idag har ja varit på ungdomsgalan med isa och amanda och efter på pizza med några andra tjejer. Är hos ron nu och ska säkert ut sen ikväll




60 dar kvar!

Tisdag, onsdag och Torsdag har jag jobbat på dagen och alla 3 kvällarna har jag varit hos Ron. Men i Tisdags var jag också ut med elin en stund och var åkså till henne. Idag har jag ledig dag, och har varit ut och sprungit/gått, städat typ hela huset och nu kom jag just till Ron och väntar på att an skall komma hem.