julfeelis

hade mysit igårkväll me Amanda, Lisa, Erika, Lilli och Frida hos felle igår. Gjorde pepparkakshus, drack glögg och kolla idol. Åkte sen efter R och åkte till mig och såv. Ha varit med honom hela dagen, gjort bland annat pepparkakor. Nu e vi hos honom och skall åka på 2års kalas.

chill skoldag

Äntligen fredag! idag ha vi haft chilldag med handmassage, tagi blodtryck och haft helkroppstvätt och hårtvätt! har åkså hunnit pynta granen i skolan. Åker ikväll ti felle å har lite julmys med några tjejjer 👍 
såhäär söta va mina tjejjer me papuljottor i håret 😍

Snart hälj! 👍

efter barnjompan igår åkte ja till internatet me Amanda x2 på traditionell bönde söker fru tittande. 
Idag börja ja först halv tio och då hade vi besök av 9orna och bytte hundra blöjjor. Sen hade vi en timme lektion. Gick ti R efteråt och vänta tills han sluta.  Ikväll ha ja vari me honom hela kvällen och bakat bullar me jessica. Ska såva här.
från idag

onsdag

på 3 timmarna mitt på dagen va jg hos ron och hos sörhannus å gorde mat å sånt. Sluta 4 och åkte hem. For på gympass me frida på kvällen och sen sprang jag till R och vi åkte till mig å såv. 
Idag ha vi haft lång dag och åkte till R när jag sluta och nu är jag påväg å ha barnjompa, tyvärr teminavslutning ikväll kmr sakna barnen :( 
❤️❤️ ni betyder!

hate goodbyes

söndagen va jag typ me ron hela dagen och sen åkte jag och åt gott till bekanta efteråt åkte kag ut me Elin en sväng. 
Dagen börja bra med lite kul iskolan osv. Ron kom till mig efter skolan och sen åkte jag till frida me några andra. 
senare till sörhannus å prata av mig lite och nu e jag hos R å ska såva.

Lördag

igår när ja kom från vasa lämna jag hos ron och sen där 4-5 åkte jag till Amanda. Dit kom åkså frida, kika och felle senare. Hade de myysit var också ett varv upp till TB med moppebilarna.
Ron kom hit när ja kom hem och vi vakna just och sitter och äter frukost nu 

bildbomb från igår

I torsdags va jag med R hela dagen, kvällen och natten. Var åkså till Amanda en sväng. Fredagen fick vi ha lite praktiska saker efter maten och fick använda vårddräkten 👍 Igår när vi sluta skolan kom A, T och J till mig före vi skulle åka med de andra tjejjerna i klassen till Evelina. Hade super najs iväll med badtunna, jag har aldrig, massaa prat god mat och massa annat! 
ha inte hunnit såva många timmar inatt men nu är jag iallafall påväg till vasa me R och hans familj. 

glöggmys

Hade 2 läkarbesök igår och inte så mångar timmar, åkte ti Ron på kvällen och var också ett varv till Amanda.s. R och jag åkte och såv till mig och idag ha jag haft full skoldag och åkte ut me T och några andra när vi sluta och sen till amanda.s. Har haft barnjompa me Amanda.w och nu har vi just druck glögg på internatet och skall snart kolla bonde söker fru, mys! 
mös me sören kisse idag 😍

påväg till tuuri

Lördags va jag me Ron hela dagen och på kvällen var det villafest på mannis villa me massa trevligt folk, me badtunna och massa kul. Söndagen va jag åkså me Ron, vi baka kladdkaka hihi. sörhannus var till mig en stund åkså. R såv hos mej.
Idag har vi haft tema dag för förskolan och när skoldagen sluta åkte jag me internats människorna och amanda x2 till Tuuri är snart framme, kommer bli najs! 
mina söta amandor 😍

fredag

I torsdags åkte jag til Ron när jag sluta och var där en stund före jessica kom också och vi spela lite och när R kom hem gick hon och vi gjorde alltmöjligt åså for vi till mig dit Amanda.s också kom. 
Igår hade vi lång skoldag och efter en stund efter jag kommit hem åkte jag ut med Elin. Var blandannat till TB och åt pommisar. Åkte sen till henne och till mig före vi tog oss till Amanda.W dit också sörhannus, frida och simona kom och Elin åkte. Satt och prata massor och senare kom också olli å Jonas. var helt najs kväll och kom hem vid 3. 
från skolan igår

snart hälj

såv hos ron till onsdags och jag å särhannus fick sjuss av rons pappa till skolan men när vi kom dit hade vi ingen lektion utan var lediga till nio :/ igårkväll var jag och hade barnjompa och efteråt kom amanda.W till mig och vi åkte efter sörhannus och åkte till internatet. var där hela kvällen. 
Idag hade vi bara tre timmar och slutar nu snart 👍 
var och kolla innebandy på matrasten

Tisdag

idag hade vi först 2 timmar och efter prov. åkte sen efter de efter länktade jackorna. När de var klart provat åkte jag och amanda.s efter pizza och for till henne och åt och kolla serien vi börjat kolla. åkte tillbaka till skolan och hade resten av dagen. När jag sluta åkte jag till R och sen hem ett varv och tillbaka dit. Amanda kom över och spela lite och nu sitter vi och kollar TV.

farsdag och måndag

Söndagen var jag me R hela dagen va först till JP och åt och sen till m&m på kaffe me min släkt. Elin var ett varv och hälsa på på kvällen.
Måndag idag och ha lärt oss lite om sprutor bland annat. 2 håltimmar sista och då gick jag och Amanda.s till Ron och försökte läsa lite prov som vi har imorgon och lite allt möjligt. När R kom hem gick A och va me honom tills jag skulle hem och åkte på gympapass. De var super tungt och nu e jag påväg hem i bastun. 
påväg ti jp i söndags 


Häljen

fredags kvällen kom först manni ti mej, sen senare åkte vi till Ron dit Jesper och Ida.L också kom. Spela lite spel och sen gick vi ti eepee. Amanda.s kom efter mig och vi 2 åkte till R och se en serie. R kom hem och sörhannus åkte efter en stund. såv hos ron och åkte hem 12. Då han jag med halpa och lidl besök och storstädning i rummet! 
Lördagskvällen åkte jag till felicia där vi var ett par tjejjer och kolla portkod och satt och prata och åt massor. R och jag åkte och såv till mig efteråt.


äntligen hälj

igår fick vi sluta en timme tidigare så åkte hem me amanda.s å gick ti Ron å va där och kolla oth tills han kom hem. va där och åt åså åkte vi till mig och va där tills imorse när vi åkte till skolan och   nu har vi bara en timme till åså får vi sluta redan 👍 
chilla på tinas internat igår efter vi hade skrivit kemi provet



Tisdag

Tisdagen va skoldagen lång men lätt, på matpausen va jag och A till Elin och åt och sen efter hade vi husli. När ja sluta åkte jag till Ron och var där en stund före ja åkte hem och läste matteprov. Elin och Abbe kom senare ti mej och sen lilli och vi åkte ut och körde. 
Har haft matte prov imorse och annars ha vi väl inte haft någon ordentlig lektion.

chill

va me ron hela söndagen och på kvällen gick ja i bastun och sånt. 
Idag har jag haft kort skoldag, Ron kom hit när han sluta och sen ikväll kom först Elinoch isa hit, var ute och körde me Elias och abbe och vi alla åkte sen hit och drack kaffe. Nu har de åkt och jag ska bara kolla tv och sen såva.


lördag

Hela lördagen va jag hos ron men var också ett varv till vanesa me några tjejjer och chilla åkte sen tillbaka hit och såv. 

haloween

I onsdags kom ron ti mejj på kvällen och torsdag var de skola och sen på kvällen var jag ut och körde me Elin bland annat ett var ti kasköö haha. 
Igår var det fredag, först skola som vanligt och sen blrja ja fixa mig lite amått men åkte till Amanda och gjorde håret osv. åkte ti vargberget och hade en najs kväll där! me massa kul. Men tyvärr sluta min kväll lite tidigt. 
några lite bättre bilder ;)