barnjompa

Idag va jag hemma från skolan och låg kolla tv hela dagen. Mådde toppen ikväll så åkte och hade barnjompa med barnen. 


sjuklingar

han ha en timme idag före ja åkte till HVC me Elin, satt där i en evighet före allt blev klart. Åkte till skolan tillbaka men jag började bara må sämre och sämre så åkte hem. Så blv att ligga hemma och vara sjuk nu resten av dagen, tror R kommer hit och muntrar upp mig snart :) 
blev att ligga här och måssa nu då..

ut å kört

idag had ja skola bara i 3 timmar och när ja kom hem försökte jag läsa prov men somnade. ikväll åkte jag ut me Elin,    ett u tre behövde vi åka till akuten, där stanna vi en timme före ja sjussa hem henne och nu e jag me R. 
mumsade choklad idag 😍

27.10

igår fick ja va chaffis ti elin så skörde ganska mkt och kom hem där halv 3. när ja vakna kom R hit och sen åkte ja till elin me hennes moppebil. Nu ser jag och R en film. 

fredag lördag

igårkväll fira vi båda lillorna hos amanda med värdens godaste tårta och massa prat, senare gick några ti mej och aldra sist åkte jag ut å köra me elin. shit najs kväll! 
Idag fick jag igång Iphonen min och sen åkte jag ut me Elin, var både till lilli och isa och hälsa på. ikväll e vi hos lilli massa folk och har de najs. 
tårtan från igår


kort om igår kväll.

Va me R enda tills jag och Amanda åkte till isa där också lilli var. Kolla film och sånt myys. Nu är jag hemma för har 2 håltimmar mitt på dagen och ikväll får vi se va som händer.
 

Hej

Barnjompan igår var kuul och efter va ja ut och prata me Amanda en bra stund.
Nu sitter ja hemma efter en ganska lång men lätt skoldag. Väntar på Ron som bäst.
 

Resan

Sori fö dålig uppdatering men som sakt så ha jag varit på en underbar resa till medelhavet, hunnit med massor och saknar redan värmen! bilderna får berätta resten. Kom hem natten mellan månda och tisdag och då var R redan här när jag kom hem, hihi. Sedan dess ha jag spänderat nästan all tid med honom och i skolan.
Ikväll blir det barn jompa!
båten
i barselona där vi startade kryssningen och också spenderade första dagen. Den kvällen börjae med VIP bjudning högst upp i båten och sen middag på en fransk resturang. Hann också vara på en show den kvällen.
3 dagen kom vi fram till neapel.
(Suddig javet)
3 dagens kväll fick vi gå upp dit man styr båten och såg när vi åkte ut från hamnen, sen och äta 10 rätters kött middag, tror jag aldrig har varit mättare.
4 dagen var vi i Rom och åkte ut på en ordnad tur där med ett gäng andra. På kvällen va vi ut och på.
4 dagen kom vi till pisa och sola en hel del den dagen. på kvällen var det en show som gällde och sen mat och white night (alla var altså vit klädda)
5 dagen i frankrike (marseille) där åkte vi in till stan och shoppa och sen bara sola. kvällen var de en akrabatshow med mat och sen i pubben och massa annat..
6 dagen var det stranden vi var på mest hela dagen på mallorca. Kvällen blev det en massa mat och i pubben. när de andra gick och såv ströva jag, kenny och jessica runt på båten, båten kom nästan iland på nästa ställe innan vi hann och såva.
 
Har tyvärr ingen vettig bild från den sista dagarna i barcelona, men var mycket på stranden iallafall. sista dagen var hela dagen res dag hem.
(Orsaken till alla de här VIP grejjerna är för att vi är bra bekant med kenny och hans pappa som är en av cheferna på båten)

Hejjdå!

Igårkväll åt vi hamburgare och kolla idol. Vakna jätte tidigt och ska snart åka till mig och äta tårta fö papp fyller idag. Sen ikväll åker jag väl ut en sväng före vi startar resan ner till Helsingfors. Kommer säkert bli dåli bloggning när jag är borta så ha ett bra höstlov alla!
 

Äntligen höstlov!

Igårkväll var jag först hos Amanda me tre andra tjejjer och sen åkte jag å A till internatet till Alexandra och Tina dit också Amanda.s och Thang kom. Åkte ut och runna runt lite överallt var också och hälsa på till Lilli där isa, elin och simona var. Vi I bilen var också ett varv till både mig och Amanda och lätade min telefon som var försvunnen. Men den blev hittad senare!
Idag ha vi haft jätte lätt skoldag, har bara gjort ett projekt, 2 håltimmar och kommit på något att pyssla med åt småbarn xD Åkte till R efter skolan och kommer stanna här hela kvällen och natten tror jag. Är så himla skönt med höstlov nu!
amandas bild.. Har skaffat alfabetet till klassen haha

Happiness

I tisdags var det skola och efter det åkte jag till Elin med isa och simona. Var också till halpin en sväng och till sist på en länk.
Igår efter skolan va jag me R och sen på barn jompa före vi såvde här.
Idag hade vi skolfoto och 2 jompa timmar i gymmet. Just ha Jag och R äti kebeb och sen ikväll ska jag ut och köra fö elin ha fått sin moppebil! :D

Hejsan

Igår kväll for jag ut me Elin och några till. Körde massa moppebil, var till TB och lite allt möjligt annat. Åkte efter R före jag åkte hem och vi såv här.
Idag är det måndag och bara 5 dagar kvar tills vi åker! :D Ha varit me R sedan skolan sluta och efter en timme ska jag på träning.
jätte gammal bild..

Lördag

Igår vaknade jag tidigt och så var jag riktitgt effektiv, mamm och jag tvätta nelly, färgade mammas hår och började packa. Sen där 1 tiden åkte jag till Ishallen och kolla match med Elin och några till. Åkte sen ut och körde moppebil me Elin, jag sjussa också hem lilli och anton sen, så fick köra ganska mkt, hehe. Klockan 6 åkte jag me E å L till vanesa med alla andra tjejjer. Kollade mgp, america idol och till sist en film me massa gott till. Super mys! Åkte hit me R och han åkte just hem.
lilli.k:s

Chill fredag

Idag i skolan skrev jag prov och på de 2 håltimmarna som jag och Amanda hade åkte vi på pizza och sen till A och åt muffins. Sen och hade några timmar till före vi åkte tillbaka till skolan. När jag sluta kom Ron ti mej. Sen ikväll åkte jag till casa igen med deima och vanesa xD Sen gick vi till Adelisa dit lilli.k, kika och Amanda också kom. har bara ätit massa gott och chillat, myys! Sitter fortfarande här och åker väl snart hem me R.
Kikas från ikväll.

Vi hade iallafall tur med vädret

När vi hade haft barjompa igår kolla jag e film me R."Vi hade iallafall tur me vädret" sen somna vi.
Idag hade vi ganska måssig dag, lekte lekar två sista, hihi. Har prov imorgon så ha försökt läsa men har inte alls motivation utan spelar candy crach istället.. Har också gott och blivi halvt sjuk, hoppas de inte bir värre :(
 

Barnjompa ikväll

Igår hade vi skola ända till 4 men ändå inte så jobbig faktiskt. Efteråt va jag hem en sväng och 5 till Simona med Elin. Åkte till casa och sen till eepee å handla godis. Vi blev förda en bit men gick resten till E dit också Isa och Lilli kom och chilla med oss. När jag kom hem umgås jag bara med mamma och pappa.
Kom just hem från skolan och R är påväg hit också. Sen ikväll blir det barnjompa för dom små gulliga barnen.
Saknaaar!