umeå och vasa

blev bara såvd några timmar före vi hade veckning typ 5, gjorde oss klara och gick till bussen därifrån bussen gick, åkte till vasa och sen på båten till Umeå. Shoppa en hel del och åt. påvägen hem hade vi hytt och satt där och hade kul 👍 Kom hem vi halv 1 tiden och då var ron här och vi fick oss lite sömn före vi stäg upp och åkte till vasa med min familj idag, var åkså kul! 

gledam utakmicu sa friends

När jag kom hem från villan duscha jag och packa före jag åkte till Vanesa, är där nu med henne, Amanda och Deima och kollar fotboll med hennes bror och hans kompisar. Vi ska sova här och stiga opp tidigt och åka iväg till Umeå med några tjejer till. Kommer bli najs!

 

villan

Va med Ron hela dagen igår, vi startade igång vespan å tvätta den åså gjorde jag mat åt oss å massa annat. Isa å vanesa kom ti mej typ 5 och vi åkte å handlade me amanda och sen åkte vi alla 4 ner ti min villa i norrnäs och har såvit här inatt, kollat massa film och ätit mat i massor, de 3 har åkte men min familj kom hit istället och jag är fortfarnade här. 


pizza

va me ron hela dan idag och när han åkte for amanda å jag till vanesa där deima var chilla lite och sen gick vi till casa och åt. när vi kom tillbaka kom åkså Elin dit och vi har kollat film och nåt sånt. Nu e jag hemma och R e här.


vanesas place

Fredagskvällen var vi hos vanesa å bara chilla me några tjejer. R kom å såv till mig och vi va me varandra tills ja åkte ut och köra me elin och vi åkte till vanesa å åt pizza. Åkte sen ett varv till mig och efteråt till Elin och fixa oss före vi åkte tillbaka till vani. Alla 13 tjejjer kom dit och vi överaskade frida isa å vanesa me lite olika saker, hade en kul kväll me massa prat å skratt. Åkte bara hem och såv före ja åkte tillbaka till henne me Elin, där många hade såvt. har varit där hela dagen och ätit onyttigt, å kollat tv osv. vi har i princip bott hos Vanesa de senaste dagarna xD Ron är påväg hit nu och ska va me honom ikväll.
mkt bilder 👍

meckat

Igår va sista dagen på dagis och de hade pysslat ihop något jätte fint åt mig 😍 Jag sluta 12 och då kom Elin efter mig och vi åkte å köpte kablar till baslådan hennes och fixa ihop dem med hjälp av anton xD var klar efter 3 hela timmar och då åkte vi och fira me pizza. var ett varv både till simona, amanda och frida före ja åkte hem och iväg på kalas till mommo, och sen därifrån till R och såv där. Han börja halv 8 och jag såv till 12 xD När ja vakna åkte jag hem och träna, städa och ducha, har nyss sett hockey, men finland förlorade :( 


kommer sakna dagiset

Efter dagis igår var jag med R hela kvällen hos honom och dom hade främande så drack kaffe med dom och nåt sånt, idag har jag haft utvärderingen, är helt nöjd! Men imorgon är sista dagen på dagis och vissa barn behövde ja ta farväl av iddag, va jäätte soligt blev nästan gråtfärdig när de alla överfamnade mej me massa kramar ❤️ när ja kom hem kolla ja hockey och senare kom elin efter mig och vi åkte ut och köra, var ti abbe en sväng och nu e vi i pjelax. 

bakat

igår va vi till Rons mommo och moffa på mat och sen åkte vi till mig och såv. Idag när ja kom hem från dagis var jag jätte efterktiv, tränade, duchade och städade rummet före jag åt. Bakade efteråt en massa cupcakes, amanda kom hit och hjäpte dekorera och hon åkte just, 


häljen

Torsdagskvällen var jag med ron, och fredagen när jag sluta på dagis åkte ja me pappa och handla en lite present åt mamma och sen åkte jag till Ron på middag me hans familj, efteråt åkte vi 2 på revyn me mamma. Tyckte den var bra! Efter det åkte jag på vanha festen till norrnäs, kul var de! Lördagsdagen såv jag nästan hela dagen och var me ron. På kvällen åkte jag till vanesa med amanda och frida. Tänkt bara ha mys men gick över till thang där folk var istället, fira frida vi 12 slaget och ja kom väl hem vid 4 och nu är jag hos ron. 


YP4

Igår när jag sluta träna jag och sen iväg på barnjompa med isa. Efteråt va jag till Halpin me mamma och tillsist till R. 
Kom hem 3 idag och har just tränat.

😊

Igår sluta jag redan kvart över 2 och gick hem. Somna när ja kom hem och på kvällen for jag ut me Elin lite över allt och tillsist till ron före jag åkte hem. Idg när jag sluta åkte jag till R och efteråt till mig, vi har åkså hunnit träna ikväll :)

min hälj

Fredagskvällen fick ja åkså feber så jag å ron låg bara hemma och ja försökte bli frisk. På morgonen när ja vakna va de som att ja hade såvt super länge och hade då ingen feber längre och mådd inte illa. Så på kvällen åkte ja fötst till Lilli me några och sen hit. Jag isa amanda anton elias och addi åkte till solf och hade de kul var även till abc före vi tog oss hem sent in på natten. 
Söndagen låg ja bara i soffan hos ron och var hemma och byggde pussel plus att ja va ut och gick me amanda en sväng. 
bara lite kvar nu

..

igår efter dagis kom R å dom efter mig åså åkte vi till hans syster en stund före vi åkte till mig. Var åkså till bibban ett varv fö att hitta nån barnbok till yrkesprovet nästa vecka. Har mått illa hela natten och inte kunnat sova och imorse spydd ja så är hemma idag och mår dåligt. Såklart en fredag -.- 

PH

igår var ja på dagis förs och sen kom ron hit och vi va här hela kvällen. 
Dagis först och sen åkte jag och R till mig före jag åkte på barnjompa och sen till honom. Amanda kom dit gående och vi gick tillbaka hem. Nu sitter jag och kollar sista Paradise Hotel avsnittet, spännande!
😂🙊

ny vecka

Söndagen fortsatte jag på pussle och var hos ron nästan hela dagen och kvällen. Idag va de praktik och sen efteråt åkte jag hem och på kvällen va ja först på träning ti söff och sen gick amanda och jag ut och gå och lämna och prata en bra stund. 
gollonge

pussel

Var me Ron hela fredagen, åså sov vi hos mej så åkså hela lördagen. Har köpt ett mega pussel jag och mamma nu som vi börjat bygga på, känns ganska omöjligt nujust. Janåmen igår kväll for ja till kika me massa tjejjer och åt takopaj och sen efterätt, spela päreläbarin ochassa annat skoj.